
Боярская закуска из свинины
Ryssland
Fläskrulle boyarskaya

Ett utmärkt mellanmålsalternativ för alla högtider. Minimalt med ingredienser, minimalt krångel. Jag rekommenderar att man gör rullen i förväg så att man slipper krångel på dagen för evenemanget. Förvaras bra i folie, på kylskåpshyllan. Redo för fest!
- Tillagningstid: 2 timmar inklusive förberedelser
- Antal portioner: 4
- Kategori: Förrätt
- Kalorier/portion (kcal): 368
Ingredienser
Fläskkarré, 600 g
Salt efter smak
Grovmalen svartpeppar efter smak
Krossad rödpeppar efter smak
Ost, 70 g
Skinka, 70 g
Tillagning
1. Använd en pappershandduk för att avlägsna överflödig vätska från köttet. Skär det till en fjärilsform. Banka ut det. Salta och peppra. Rulla ihop köttet och lägg det i en påse, ställ det åt sidan.
2. Skär osten och skinkan i strimlor. Ta ut fläskkarrén ur påsen, vik ut den och lägg i fyllningen. Rulla ihop den, knyt ihop den med kökssnöre. Vira in den i aluminiumfolie och ställ in den i ugnen i 1½ timme på 200 grader.
3. Vik ut folien så köttet ligger på folien och ställ tillbaka i ugnen i 20 minuter
4. Låt det svalna. Ta bort kökssnöret. Fläskrullen är klar. Njut!