Боярская закуска из свинины

Ryssland

Fläskrulle boyarskaya

Ett utmärkt mellanmålsalternativ för alla högtider. Minimalt med ingredienser, minimalt krångel. Jag rekommenderar att man gör rullen i förväg så att man slipper krångel på dagen för evenemanget. Förvaras bra i folie, på kylskåpshyllan. Redo för fest!

  • Tillagningstid: 2 timmar inklusive förberedelser
  • Antal portioner: 4
  • Kategori: Förrätt
  • Kalorier/portion (kcal): 368

Ingredienser

Fläskkarré, 600 g

Salt efter smak

Grovmalen svartpeppar efter smak

Krossad rödpeppar efter smak

Ost, 70 g

Skinka, 70 g

Tillagning

1. Använd en pappershandduk för att avlägsna överflödig vätska från köttet. Skär det till en fjärilsform. Banka ut det. Salta och peppra. Rulla ihop köttet och lägg det i en påse, ställ det åt sidan.

2. Skär osten och skinkan i strimlor. Ta ut fläskkarrén ur påsen, vik ut den och lägg i fyllningen. Rulla ihop den, knyt ihop den med kökssnöre. Vira in den i aluminiumfolie och ställ in den i ugnen i 1½ timme på 200 grader.

3. Vik ut folien så köttet ligger på folien och ställ tillbaka i ugnen i 20 minuter

4. Låt det svalna. Ta bort kökssnöret. Fläskrullen är klar. Njut!